RealMotor

real motorsport

Real Motor
SAS – Dodela priznanja za sezonu 2012!

Sas
"Svedoci smo svečanosti koje se ne bi postidele ni mnogo bogatije zemlje i savezi a SAS je definitivno, što se organizovanja ovakvih svečanosti tiče, postavio nove, visoke, standarde u Srbiji..."


Kalendar takmičenja za 2013. godinu


AVALA II - Kruna sezone! Urucenje

Foto materijal sa "Brdske trke Real Motorsport - Avala II" možete da preuzmete OVDE.

A V A L A   O N L I N E !

Sve informacije i događanja vezana za Duplu brdsku trku "Real Motorsport - Avala II" možete pratiti na stranicama sajta kojima se pristupa klikom na dugme "Avala" u navigaciji ili na amblem trke koji se nalazi na desnoj strani. U okviru te sekcije sajta na stranici Rezultati biće moguće pratiti plasmane posada, dok će biti obezbeđeni pojedinačni rezultati u realnom vremenu na sajtu http:/www.rally-rezultati.com. Za sada toliko...


AKCIJA ZA MILOŠA!

Real Motorsport je doneo odluku da sav iznos startnina za Duplu brdsku trku Avala bude uplaćen u fond za našeg kolegu vozača i šampiona Miloša Spasojevića koji je doživeo nesreću na brdskoj trci na Tari 18.08.2012. Uplatu startnina možete izvršiti na tekući račun Real Motorsporta broj:
170-0030014760001-70 kod Unicredit banke Beograd
sa naznakom - startnina za brdsku trku Avala. Startnina za učesnike klase 1 i 2 iznosiće 5.500 din., klasu 1400n - 8.000 din. a za sve ostale 11.000 din. i vredi za oba dana takmičenja.

Prijateljski Auto moto klub FOX RACING doneo je odluku da svim vozačima koji nemaju licence za brdsku trku Avala iste pokloni i time značajno pomogne i podrži ovu akciju. Još detalja možete pronaći na sajtu www.foxracing.rs...


OTKAZANA BATAJNICA!

Na zvaničnom sajtu Srpskog auto saveza pojavila se vest da je otkazana kružna trka "EKO RACING BATAJNICA 2012."...


ZAVRŠEN 45. RALLY SERBIA

Posle velikih iskušenja i brojnih odustajanja, uspešno je završen 45. Rally Serbia! Posada Real Motorsport Stamenković / Jovanović brzom i atraktivnom vožnjom zauzela je 3. poziciju Otvorenog prvensta Srbije iza bugarskog i mađarskog takmičara i pored pucanja gume na Lanceru...

Novi termin za Avalu

Obaveštavamo sve klubove i takmičare da je došlo do promene termina duple brdske trke “Avala - Real Motorsport” i da je novi termin održavanja takmičenja 27-28. oktobar 2012.
Saopštenje Real Motorsport-a

Posle velike nesreće na treningu u subotu 19. septembra 2012 godine, kada je teško povredjen naš vozač, šampion MILOŠ SPASOJEVIĆ, kome je u borbi za život na veliku žalost morala biti amputirana desna potkolenica, u nedelju 20. septembra 2102. godine je teška tragedija prekinula ovogodišnje izdanje brdske trke Tara. Izgubivši kontrolu nad svojim Mitsubishi Lancerom, gost iz BiH Branimir Simić uleteo je u publiku i usmrtio troje gledalaca.

Poginuli su brat i sestra Nikola i Jovana Trišić iz Bajine Bašte i Dragiša Jakovljević iz Petrovca na Mlavi. Njihovim porodicama, rodbini i prijateljima Real Motorsport izjavljuje iskreno i duboko saučešće.

Saosećajući sa nastradalima i njihovim najbližima Real Motorsport kao organizator donosi odluku da se Tara Reli koji je bio zakazan za 25/26. avgust otkazuje.

Stojimo na stanovištu da su nadležni organi jedini pozvani da utvrde čija je odgovornost za ovu tešku tragediju. Takođe smatramo da se automobilizam ne sme pretvoriti u gladijatorski sport, jednako kao što se ne sme dozvoliti izlaganje publike nerazumnim rizicima. U nadi da će naša stručna javnost biti sposobna da nađe meru između ekstremnih reakcija među kojima su i pozivi na potpunu zabranu ovakvih manifestacija, te da ćemo svi zajedno umeti da izvučemo pravu pouku iz tragičnih događaja koji se, na žalost, ne događaju prvi put, odlučili smo da sačekamo da se stvore uslovi za bezbedno sportsko takmičenje.Real Motorsport

RealMotrorsport-plasmanreal


MEDIA